Αρχική / Αρθρα Βελονισμού / Αισθητικός Βελονισμός / Αισθητικός Βελονισμός και Lifting

Αισθητικός Βελονισμός και Lifting

Αισθητικός Βελονισμός και Lifting

 

Ο αισθητικός βελονισμός προκαλεί μείωση των ρυτίδων, αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ανάδειξη της φυσικής λάμψης του προσώπου, χωρίς πόνο η άλλες παρενέργειες.

Η θεραπεία
Εισάγονται λεπτές αποστειρωμένες βελόνες στο πρόσωπο και στο σώμα για την ρύθμιση της ροής της ενέργειας. Οι βελόνες του προσώπου είναι σε θέση να αυξήσουν τον τόνο των μυών του προσώπου, τραβώντας το δέρμα και ισοπεδώνοντας τις ρυτίδες.
 
 
 
 
Τι επιτυγχάνουμε με τον Αισθητικό Βελονισμό Lifting;

Πόσες θεραπείες χρειάζονται; 

Ένα τυπικό πρωτόκολλο παρέχει θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα για περίπου 5 εβδομάδες (10 συνολικά θεραπείες). Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 40-60 λεπτά. Αν και τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν αρκετά χρόνια, συνιστώνται μηνιαίες επισκέψεις συντήρησης. Ο Αισθητικός βελονισμός δεν είναι ένα άμεσο λίφτινγκ, αλλά μια σταδιακή βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και τον μυϊκό τόνο του προσώπου κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλα σημεία βελονισμού του σώματος, για την βελτίωση της γενικής κατάστασης του ατόμου, μειώνοντας έτσι το άγχος, τις αυπνίες, τον πόνο και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. 

Όχι μόνο θα δείχνετε νεότεροι, αλλά θα νοιώθετε νεότεροι!

 Βιβλιογραφία