Βήχας, βραχνάδα

Θεραπεία για Διαταραχές και Κόπωση Φωνής

Η φωνητική κόπωση γίνεται αισθητή σαν ξηρότητα του λάρυγγα, πόνο κατά τη φώνηση και δυσανάλογη φώνηση προς την προσπάθεια που καταβλαλλει κανείς για να βγάλει φωνή.

Η Φωνή

Η φωνή είναι λειτουργία που βασίζεται στις φωνητικές χορδές οι οποίες είναι τμήμα του λάρυγγα. Η φωνή, μας δίνει τη δυνατότητα σε κάθε στιγμή να επικοινωνήσουμε.

Παλινδρόμηση γαστρικού υγρού στον λάρυγγα

Σχεδόν 40% των ενήλικων Ελλήνων έχουν συμπτώματα παλινδρόμησης, αλλά μόνο 10% το γνωρίζει. Σε πολλούς ασθενείς με λαρυγγοφαρυγγική παλινδρόμηση είναι δυνατόν να απουσιάζουν τα κλασσικά «πεπτικά συμπτώματα» της γαστρο-οισοφαγικής παλινδρόμησης…

Κλινική Εκτίμηση του Βήχα & της Βραχνάδας Φωνής

Κλινική Εκτίμηση του Βήχα & της Βραχνάδας Φωνής. Κλινικός Έλεγχος Περιλαμβάνει:

Υπερκόπωση Φωνής και ευεργετική δράση της ΕΥ-LLLT

Οι επαγγελματίες τραγουδιστές και οι ηθοποιοί είναι πολύ ευάλωτοι χρήστες φωνής, διότι το παραμικρό πρόβλημα της φωνής τους μπορεί να είναι δυσβάσταχτο και να ανατρέψει το επαγγελματικό τους πρόγραμμα.

Οπισθορρινική έκκριση-Βήχας-Πόνος στο λαιμό

Σαν οπισθορρινική έκκριση περιγράφεται η αίσθηση της συσσώρευσης βλέννας στο λαιμό η το αίσθημα ότι κάτι στάζει προς τα κάτω από το πίσω μέρος της μύτης. Σύχνα αυτό μας προκαλέι και βήχα, καθώς προσπαθούμε να απομακρύνουμε τις εκκρίσεις.

Βήχας

Ο βήχας είναι μέρος μιας αυτο-προστατευτικής αντίδρασης του οργανισμού και χρησιμεύει κυρίως στον καθαρισμό των αεραγωγών, προστατεύοντας έτσι τους πνεύμονες…

Βράγχος Φωνής. Δυσφωνία

Το βράγχος ή βραχνάδα αποτελεί μια μεταβολή της φυσιολογικής χροιάς της φωνής που μπορεί να εγκατασταθεί οξέως ή προοδευτικά.