Βίντεο

Ιστορία του Βελονισμού
<div class="title">Ιστορία του Βελονισμού</div>
Η ιστορία του παραδοσιακού Κινέζικου βελονισμού και η εφαρμογή του για την προώθηση και διατήρηση της καλής υγείας.
Πονάει ο Βελονισμός;
<div class="title">Πονάει ο Βελονισμός;</div>
Ο Βελονισμός στην Δύση
<div class="title">Ο Βελονισμός στην Δύση</div>
Ο ιατρικός βελονισμός χαρίζει υγεία, ευεξία και ισορροπία σε σώμα και πνεύμα. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα που στερείται παρενεργειών και πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από ιατρούς κατάλληλα εκπαιδευμένους.
Βελονισμός και άλλες Θεραπείες
<div class="title">Βελονισμός και άλλες Θεραπείες</div>
Ο Βελονισμός συνδυάζεται και με άλλες Θεραπείες
Εκατοντάδες κλινικές μελέτες σχετικά με τα αποτελέσματα του Ιατρικού Βελονισμού έχουν καταδείξει ότι αντιμετωπίζει με επιτυχία πληθώρα παθολογικών καταστάσεων.
Κόψτε το τσιγάρο με Βελονισμό
<div class="title">Κόψτε το τσιγάρο με Βελονισμό</div>
Η θεραπεία με βελονισμό για τη διακοπή του καπνίσματος είναι δυναμική και όχι θεραπεία υποβολής. Ο βελονισμός βοηθάει όλους εκείνους που θέλουν να σταματήσουν να καπνίζουν αλλά δεν μπορούν.
Αισθητικός Βελονισμός
<div class="title">Αισθητικός Βελονισμός</div>
Ο αισθητικός βελονισμός επεμβαίνει στη μείωση των ρυτίδων, την ενυδάτωση, την σύσφιξη, και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Με την εφαρμογή του αισθητικού βελονισμού η δομή του δέρματος αλλάζει αποκτώντας σταδιακά την ελαστικότητα του, τη λεία υφή και την νεανική του όψη.
Συμβολή του Βελονισμού στους Αθλητές
<div class="title">Συμβολή του Βελονισμού στους Αθλητές</div>
Η ηρεμιστική δράση του βελονισμού (με την ενεργοποίηση των ενδομορφινών και εγκεφαλινών) βοηθάει τον αθλητή να χαλαρώσει και να συγκεντρωθεί κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την καλύτερη απόδοση του, τη μείωση της κόπωσης και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
Αθλητικές Κακώσεις
<div class="title">Αθλητικές Κακώσεις</div>
Σε συνεργασία με τον αθλίατρο ή τον θεράποντα ιατρό του αθλητή, η ανακούφιση από τους πόνους, η επάνοδος στην αθλητική δραστηριότητα και οι μελλοντικές επιδόσεις του αθλητή είναι οι κύριοι στόχοι του Ιατρικού βελονισμού στην αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων.
ΕΥ-Laser για την ρινιτιδα
<div class="title">ΕΥ-Laser για την ρινιτιδα</div>
Η αλλεργική ρινίτιδα είναι ένα νόσημα το οποίο απασχολεί πάρα πολύ κόσμο γύρω στο 10% στη χώρα μας, και σύμφωνα με έρευνες 50.000.000 σε ΗΠΑ και Ευρώπη.
Η εποχιακή αλλεργική ρινίτιδα είναι μια συχνή πάθηση που προκαλείται από αλλεργία σε διάφορα αλλεργιογόνα.
Ροχαλητό και Παθήσεις του Αναπνευστικού Συστήματος
<div class="title">Ροχαλητό και Παθήσεις του Αναπνευστικού Συστήματος</div>
Το 30% περίπου του γενικού πληθυσμού ροχαλίζει κάθε φορά πού κοιμάται. Το ροχαλητό συνήθως προκαλείται επειδή υπάρχει κάποιου είδους απόφραξης στην ελεύθερη δίοδο του αέρα στο πίσω μέρος της μύτης και του στόματος. Ο βελονισμός βοηθάει στην αντιμετώπιση του ροχαλητού και των παθήσεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.
Εάν κόψεις το κάπνισμα με βελονισμό θα πάρεις κιλά;
<div class="title">Εάν κόψεις το κάπνισμα με βελονισμό θα πάρεις κιλά;</div>
Εάν κάποιος κάνει βελονισμό για να κόψει το κάπνισμα δεν πρόκειται να πάρει βάρος διότι δεν θα αυξηθεί η όρεξη του ούτε θα έχει μεγαλύτερη τάση να φάει γλυκά.
Πως Αντιμετωπίζεται ο Ίλιγγος
<div class="title">Πως Αντιμετωπίζεται ο Ίλιγγος</div>
Είναι πολύ σημαντικό να τεθεί η σωστή διάγνωση της ζάλης ή του ιλίγγου, διότι ενώ στην πλειοψηφία των περιστατικών δεν πρόκειται για σοβαρής αιτιολογίας σύμπτωμα, πρέπει να αποκλειστούν καταστάσεις που μπορεί να είναι επικίνδυνες για τον ασθενή.