Το λίπος και η παχυσαρκία δεν είναι ούτε προτέρημα, ούτε φυσικά πλεονέκτημα ή προσόν για καύχημα. Το περιττό λίπος εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία και είναι άκρως αντιαισθητικό.

Λίπος στην κοιλιά.ent

Λίπος στην κοιλιά

Ειδικά το λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιακή χώρα είναι το πιο επικίνδυνο, γιατί αντανακλά την εσωτερική εικόνα του οργανισμού.

Όποιος/α διαθέτει περιττό κοιλιακό λίπος, έχει σίγουρα αυξημένο σπλαγχνικό λίπος. Εσωτερικό, κρυφό δηλαδή λίπος, που εναποτίθεται γύρω από τα ζωτικά όργανα (σπλήνα, πάγκρεας, καρδιά, συκώτι, κ.α.) και δυσχεραίνει τόσο την αναπνοή όσο και την κυκλοφορία του αίματος.

Για κάθε εκατοστό της περιμέτρου της μέσης που είναι μεγαλύτερο από την περίμετρο του στήθους σας, θα πρέπει να αφαιρέσετε 1,5 χρόνο από το προσδόκιμο όριο ζωής!

Πιο απλά και κατανοητά…

Το λίπος στην κοιλιά, είναι υπεύθυνο για καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά, σακχαρώδη διαβήτη και αρκετές μορφές καρκίνου. Το λίπος στην κοιλιά, υποδηλώνει συσσώρευση τοξινών στα λιποκύτταρα και συγκέντρωση τοξικών βαρέων μετάλλων.

Εάν θέλετε να είστε υγιείς, θα πρέπει να χάσετε άμεσα το περιττό κοιλιακό λίπος.

Παχυσαρκία: Για να πετύχετε την απώλεια βάρους απαιτούνται 3 μόνο ενέργειες:

  • Ιατρικός βελονισμός
  • Αυστηρή διατροφή
  • Άσκηση

Όσον αφορά την άσκηση για την απώλεια του περιττού λίπους, επιστημονικές έρευνες τονίζουν διαρκώς, την αποτελεσματικότητα της υψηλής έντασης. (HIIT). Προσθέστε στο ημερήσιο πρόγραμμα και το δυναμικό – ζωηρό περπάτημα για 60 τουλάχιστον συνεχόμενα λεπτά και το λίπος από την κοιλιά σας θα εξαφανιστεί.

Με την βοήθεια του ιατρικού βελονισμού στην προσπάθεια σας τα αποτελέσματα θα αποκτηθούν πιο εύκολα και θα παραμείνουν μόνιμα.