Η Εταιρεία

ΕΥ - αρχ. ελλ. επίρρημα, η ενέργεια του έχει σχέση με την έννοια του καλού.
Ίασις - αρχ. ελλ. παράγωγο του ρήματος ιάομαι-θεραπεύω.

Η ιδανική φροντίδα ξεκινάει εδώ

Το ΕΥίασις είναι ένα πρότυπο και σύγχρονο κέντρο Ωτορινολαρυγγολογίας, Νευροωτολογίας, Ρινολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής-Τραχήλου, εξειδικευμένο Ιατρείο ολιστικού Ιατρικού Βελονισμού, Βελονισμού με EY-LLLT, ενηλίκων και παίδων.

Το επιστημονικό μας προσωπικό, για την εφαρμογή των νέων μεθόδων διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης, έχει εκπαιδευτεί στα πιο σύγχρονα Ιατρικά κέντρα και πανεπιστήμια, όπως το Medical University of Witwatersrand, Medical University of Graz Austria, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Ιατρική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ιατρική Σχολή Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού Acuscience, με παράλληλες μετεκπαιδεύσεις, εργασίες και workshops, έχοντας μακρόχρονη εξειδίκευση και εμπειρία.

Το ΕΥίασις, διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Λειτουργεί πλήρες και υπερσύγχρονο εργαστήριο ακοής, όσφρησης, γεύσης, φωνής, κατάποσης.
Μονάδα ενδοσκόπησης και βίντεο καταγραφής, ρινός, ωτός, φάρυγγος, λάρυγγος.
Τμήμα ελέγχου ρινικής αλλεργίας, ζάλης, ιλίγγου, εμβοών, κεφαλαλγίας, ημικρανίας.

Στο ΕΥίασις, σύμφωνα με την απόφαση (574/Α4/1191/21-2-1980) (Υ7/οικ./4270/25-6-96) του Υπουργείου Υγείας λειτουργεί κέντρο ολιστικού ιατρικού βελονισμού.

Το ΕΥίασις απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα πληθυσμού κάθε ηλικίας.  Δίνει μεγάλη σημασία στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και κατανόηση του προβλήματος, για την θεραπεία και την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του κάθε ασθενούς.

Το περιεχόμενο, το υλικό και τα επιστημονικά άρθρα αποτελούν κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας