Αρχική / Εταιρεία

Εταιρεία

Εταιρεία

 

 

 αρχ. ελλ. επίρρημα, η ενέργεια του έχει σχέση με την έννοια του καλού.

 αρχ. ελλ. παράγωγο του ρήματος ιάομαι-θεραπεύω.
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ιδανική φροντίδα ξεκινάει εδώ
Το ΕΥίασις είναι ένα πρότυπο και σύγχρονο κέντρο Ωτορινολαρυγγολογίας, Νευροωτολογίας, Ρινολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής-Τραχήλου,  Ιατρικού Βελονισμού, ενηλίκων και παίδων.
Διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας,  λειτουργεί πλήρες και υπερσύγχρονο Εργαστήριο Ακοής, Όσφρησης, Γεύσης, Φωνής, Κατάποσης, Μονάδα ενδοσκόπησης. 
 
Στο ΕΥίασις, σύμφωνα με την απόφαση (574/Α4/1191/21-2-1980) (Υ7/οικ./4270/25-6-96)του Υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Ελληνικού κράτους-λειτουργεί κέντρο ιατρικού βελονισμού, ολιστικής κινεζικής ιατρικής.
 
Το Ελληνικό κράτος δέχεται τον Ιατρικό Βελονισμό ως μέθοδο θεραπείας με την προϋπόθεση ότι για να είναι ασφαλής πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ιατρούς που έχουν αποκτήσει ειδική εκπαίδευση και διαθέτουν εμπειρία στην εφαρμογή του.
 
Με αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, θεωρείται ρητά παράβαση του νόμου, η άσκηση του βελονισμού από άτομα που δεν διαθέτουν πτυχίο Ιατρικής Σχολής.
 
 
Το Ιατρικό Κέντρο ΕΥίασις απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα πληθυσμού κάθε ηλικίας. Δίνει μεγάλη σημασία στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και κατανόηση του προβλήματος, για την θεραπεία και την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του κάθε ασθενούς.
  
Στόχος μας η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας διαβίωσης και μακροβιότητας του ατόμου.

 
Το περιεχόμενο, το υλικό και τα επιστημονικά άρθρα αποτελούν κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας,