Αρχική / Αντιγήρανση και Αισθητική / Βελονισμός Λίφτινγκ

Βελονισμός Λίφτινγκ

Βελονισμός Λίφτινγκ

Ο αισθητικός βελονισμός επαναπρογραμματίζει την αναγέννηση των δερματικών κυττάρων. Προκαλεί μείωση των ρυτίδων, αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ανάδειξη της φυσικής λάμψης του προσώπου, χωρίς πόνο η άλλες παρενέργειες.

Η θεραπεία

Εισάγονται λεπτές αποστειρωμένες βελόνες στο πρόσωπο και στο σώμα για την ρύθμιση της ροής της ενέργειας. Το δέρμα πρέπει να τρέφεται, να οξυγονώνεται και να ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω. Όταν αυξάνεται η κυκλοφορία, αυξάνεται και η παραγωγή κολλαγόνου η οποία κάνει το δέρμα πιο ελαστικό συμβάλλοντας στην κάλυψη και στο γέμισμα των ρυτίδων.Οι βελόνες του προσώπου είναι σε θέση να αυξήσουν τον τόνο των μυών του προσώπου, τραβώντας το δέρμα και ισοπεδώνοντας τις ρυτίδες.

Τι επιτυγχάνουμε με τον Αισθητικό Βελονισμό Lifting;

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Ένα τυπικό πρωτόκολλο παρέχει θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα για περίπου 5 εβδομάδες (10 συνολικά θεραπείες). Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 40-60 λεπτά. Αν και τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν αρκετά χρόνια, συνιστώνται μηνιαίες επισκέψεις συντήρησης. Ο Αισθητικός βελονισμός δεν είναι ένα άμεσο λίφτινγκ, αλλά μια σταδιακή βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και τον μυϊκό τόνο του προσώπου κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλα σημεία βελονισμού του σώματος, για την βελτίωση της γενικής κατάστασης του ατόμου, μειώνοντας έτσι το άγχος, τις αυπνίες, τον πόνο και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Όχι μόνο θα δείχνετε νεότεροι, αλλά θα νιώθετε νεότεροι!

Βιβλιογραφία

M, Annunziata, di Santolo MG, Cameli N, Monfrecola G.Fabbrocini G, De Vita V, et al. Skin needling in the treatment of the aging neck. Skinmed. 2011 Nov-Dec.
Lima LP, de Oliveira Albuquerque A, de Lima Silva JJ, Medeiros Fd, de Vasconcelos PR, Guimarães SB. Electroacupuncture attenuates oxidative stress in random skin flaps in rats. Aesthetic Plast Surg. 2012 Oct.