Αρχική / Αρθρα Βελονισμού / Ο Βελονισμός στην Αύξηση της Μνήμης και της Συγκέντρωσης

Ο Βελονισμός στην Αύξηση της Μνήμης και της Συγκέντρωσης

Ο Βελονισμός στην Αύξηση της Μνήμης και της Συγκέντρωσης

 

Ο βελονισμός και η Ασιατική ιατρική μπορεί να σας βοηθήσει

να βελτιστοποιήσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας. 

Το ήρεμο χαλαρό, πειθαρχημένο μυαλό αποδίδει πολύ καλύτερα στο διάβασμα, στις εξετάσεις και στους διαγωνισμούς. Ανακαλύψτε με τον βελονισμό, έναν αποτελεσματικό τρόπο να οξύνετε τη μνήμη σας και να βελτιώσετε την συγκέντρωση σας.

Σύμφωνα με την Ασιατική ιατρική το μυαλό (Shen) ενσαρκώνει τη συνείδηση, τα συναισθήματα και τη σκέψη. Το Shen επηρεάζει την μακροπρόθεσμη μνήμη, την ικανότητα να σκεφτόμαστε σωστά και συμβάλλει στη σοφία.

Όταν ο νους είναι υγιής είμαστε σε θέση να σκεφτούμε καθαρά, ενώ όταν το μυαλό δεν είναι ισορροπημένο βιώνουμε σύγχυση, κακή μνήμη, και θλιμμένες σκέψεις. Δυσαρμονία του νου συχνά εκδηλώνεται ως άγχος, αϋπνία, μπερδεμένη σκέψη, αμνησία και χρόνια ανησυχία.

Η σύγχρονη έρευνα έχει επιβεβαιώσει, ότι το ήρεμο χαλαρό, πειθαρχημένο μυαλό αποδίδει πολύ καλύτερα στο διάβασμα. 

Ο βελονισμός βελτιώνει την λειτουργία του νου με ολιστική προσέγγιση, αυξάνοντας την στοχευμένη σκέψη, την προσοχή και παράλληλα μειώνοντας την νευρικότητα, και την υπερκινητικότητα. Βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση της διάθεσης και της συγκέντρωσης, χαρίζοντας ένα αίσθημα ευεξίας και καταπολεμά το άγχος. 

Εγκεφαλική Ενδυνάμωση

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα δυνατό μυαλό, να αυξήσετε την απόδοση, την συγκέντρωση, τις γνωστικές ικανότητες και τη μνήμη σας με μερικές συνεδρίες βελονισμού και ωτοβελονισμού. Έτσι θα δυναμώσετε το μυαλό, για την βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας των ικανοτήτων μάθησης, και τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου. 

 

Βιβλιογραφία