Ιγμορίτιδα

Ιγμορίτιδα

Αντιμετώπιση των Ρινικών Πολυπόδων και της Χρόνιας Κολπίτιδας

Η θεραπεία της ΧΡΚ και των συμπτωμάτων της μπορεί ενίοτε να είναι απογοητευτική και κουραστική και πολλοί ασθενείς αναζητούν εναλλακτικές ιατρικές προσεγγίσεις για την ανακούφιση των συμπτωμάτων τους. Το κέντρο EYiasis παρέχει ευεργετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της ΧΡΚ με συνδυασμό ολιστικών θεραπειών για τη διαχείριση της των ενοχλητικών συμπτωμάτων της.

Σε τι διαφέρει το κοινό κρυολόγημα από την εποχική γρίπη;

Το να διαχωρίσει κανείς τα συμπτώματα του κρυολογήματος από εκείνα της γρίπης μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο, αλλά, σε γενικές γραμμές τα άτομα με κοινό κρυολόγημα  η καταρροή, ή η βουλωμένη μύτη είναι πιο συχνά συμπτώματα.

Τεστ Διάγνωση Γρίπης

Η γρίπη, είναι μια λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από ένα ιό. Ο ιός της νόσου συνήθως εξαπλώνεται από άτομο σε άτομο με βήχα ή φτάρνισμα.

Πρoστατευμένο: Κλινικός έλεγχος για Ιγμορίτιδα/Ρινοκολπίτιδα

Κλινικός έλεγχος για Ιγμορίτιδα-Ρινοκολπίτιδα.
Περιλαμβάνει:

Ιγμορίτιδα: Συμπτώματα και Αντιμετώπιση

Η οξεία ρινοκολπίτιδα (κοινώς αλλά λανθασμένα: ιγμορίτιδα), περιλαμβάνει μια πλειάδα παθολογικών καταστάσεων στις οποίες υπάρχει φλεγμονή του βλεννογόνου της μύτης και των παραρρίνιων κόλπων.

Διαταραχές της όσφρησης (ανοσμία-υποσμία)

H ανοσμία ορίζεται ως η απουσία της ικανότητας όσφρησης (ανοσμία) ενώ η μειωμένη ικανότητα όσφρησης ονομάζεται υποσμία…

Παραρρινοκολπίτιδα

Χρόνια Ιγμορίτιδα – Παραρινοκολπίτιδα – Ρινικοί Πολύποδες: Η αξονική τομογραφία σπλαγχνικού κρανίου δίνει τη διάγνωση της χρόνιας παραρινοκολπίτιδας

Πολύποδες Ρινός

Οι ρινικοί πολύποδες είναι καλοήθεις, φλεγμονώδεις σχηματισμοί του βλεννογόνου των ρινικών κοιλοτήτων και των παραρρίνιων κόλπων (ιγμόρεια, μετωπιαίοι,ηθμοειδείς κόλποι).

Βελονισμός ΕΥ-LLLT για την ρινίτιδα/ρινική συμφόρηση/χρόνια ρινοκολπίτιδα

O βελονισμός με ΕΥ-LLLT είναι η εφαρμογή των αρχών του βελονισμού με την χρήση της ειδικής συσκευής EY-LLLT Είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία, χωρίς παρενέργειες και κατάλληλη για παιδιά.